[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 30 April, 2008 23:35

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Е, какво толкова пък? Минава и заминава. Вярно, чувала съм страхотии, но не е задължително да се появят и при мен, нали? В 95% от случаите всичко е наред. Е, кога съм била сред изключенията? Кога не съм била в златната среда?? Кога ми се е случвало нещо интересно в този живот??

 Упс, тук малко се увлякох... Но в този точно случай искам да съм в средно-статистическата извадка. Дали ще е така, кой ще ми каже? Ами ако бебето се увие в пъпната връв? Ами ако в последните дни се е обърнало седалищно (добре де, знам че не е възможно, но все пак...)? Ами ако се наложи да ме режат – брр!...

 (More)

[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 29 April, 2008 17:47

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Ще съм сияйна и красива /Ха! – не можах да се сдържа/ . Щастието ми ще си личи, очите ми ще светят, ще се чувствам прекрасно! Ще съм спокойна, в мир със себе си и света. Ще формирам в себе си месец след месец най-голямо чудо – чудото на живота! Всички ще ми се радват и възхищават, ще ме щадят и пазят. Ура!

Мъжът ми няма да ми дава да пипна нищо в домакинството, ще ме обсипва с нежности и подаръци, ще се съобразява винаги с чувствата ми /сериозно!/. Ще имам много време да се подготвя за раждането, за живота с  бебето.  (More)


Stop