[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 14 May, 2008 00:10
   

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Знам, че ще ми е по-трудно да работя вкъщи, докато се грижа за бебето. Но аз съм отговорен и организиран човек. Всичко с къщата и домакинството ще е наред. Бабите и таткото много ще помагат. Ще имам време да работя на служебния лаптоп, докато бебето блажено спинка в кошчето си в слънчевия следобед. Ще докажа на шефа и колегите, че който го може си го може, дори и при такива обстоятелства. Всички ще ме уважават и ще ми се възхищават.  Ще бъда нещо средно между СуперМама, Лара Крофт и Али Макбийл!

 КАКВА ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНАТА: Какво? Да актуализирам частта с моите няколкостотин  продукта в служебния сайт? Сигурно се шегуват...  (More)

[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 08 May, 2008 16:46

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Е, какво пък толкова?? Отслабвала съм и преди, нали? Пък и със самото раждане чудодейно ще изчезнат почти всичките ми „излишни” килограми. Няколкото останали неусетно ще се стопят в грижите и радостите по бебето в първите... да кажем  един, максимум два месеца /2 месеца са много време, ей!/.  Дори... Дори... Ами да, дори и ще отслабна още повече! Да, сигурна съм, лесно ще стигна идеалните ми 53 кг от 98-ма... 

А КАКВА ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНАТА:  Ха! Ха! Ха! На толкова години съм станала, докога ще бъда така заблудена??  (More)

[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 05 May, 2008 12:36

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Таткото ще е все така прекрасен и незаменим. Ще обожава бебчето си, ще се гордее с майка му, ще се грижи за семейството си с всеотдайност и любов. Ще работи много, за да сме спокойни за бъдещето, ще помага много в домакинството и ще поема грижите за бебето през цялото време, когато е у дома. Ще пътуваме заедно, ще ходим на разходки и семейни събирания. Ще ходим по пикници – ще лежим на постелка на тревата, а между нас ще се смее, гука и ритка нашето малко слънчице!!!

А КАКВА ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНАТА: Бащите, ах бащите... Бащите стават истински такива доста след майките.  (More)

[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 02 May, 2008 09:42
          КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  С второто дете всичко ще е по-леснокак бе, няма начин!  Все пак не беше толкова отдавна, когато минах по този път и съвсем не беше страшно. Сега организмът ми ще си ‘спомни’ и ще износи и роди новия плод без никакви проблеми.  Ще изгледаме бебето вече с един помощник повече:) А после как ще се обичат  – с часове ще си играят, ще си разменят  книжки и играчки... Ще се защитават и като порастнат ще се грижат за нас, родителите, с взаимно уважение и обич /мечтай си, булка, хахаха/. 

А КАКВА ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНАТА: Втората бременност е маалко по-трудна от първата. Според мен по-често се появяват некомфортните усещания на бременността. Все пак сме си поживели малко повече, нали?;)  (More)


Stop