[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 27 February, 2009 10:43
 

 

КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ:  Четири месеца преди 6-тия рожден ден на дъщеря ни резервираме самолетни билети за трима до царствената ни столица. Хрумна ни гениалната идея да й подарим пътуване със самолет, защото от малка ги обожава, водим я на летището да ги гледа и слуша и най-вече защото сме печени родители, ако толкова ви интересува, затова!

През радостното очакване си представяхме възторжени писъци, широко отворени очи, румени бузи и щастливо тупкащо сърчице! Вълнуващ полет, прекрасно време, безгрижни разходки из забележителностите и музеите на София. След това очаквахме цяла Варна, половин България и четвърт Европа да чуе от самата нея за невероятното преживяване, веднъж в живота и за най-чудесните родители на света!  (More)

[ПУБЛИКАЦИИ ] 05 February, 2009 12:57
 

Ние, родителите, често си мислим, че децата ни тормозят, побъркват и влудяват. А дали някой се е сетил да попита тях самите - как ли ни възприемат?  Бррр, направо косата ми настърхва, като се позамисля.

Започва се от най-невръстна бебешка възраст с присъщите страховити манипулации като бъркане с клечки в ушите, с памучета в очите, с лъжички в устите, дори с кърпички в нежните им части! Ами мачкането под формата на масаж, давенето под формата на къпане, разчекването под формата на обличане и прочие завоалирани мъчения? А когато ги навличаме с купища дрехи или начинът по който ги слагаме да спят? Само при мисълта да спя с чорапи и в (усмирителен) спален чувал – дори и през зимата -  мога да полудея! Представете си милите и без това още шашнати от живота бебоци, колко са възмутени от такова нагло посегателство над личността им.  (More)


Stop