[ПУБЛИКАЦИИ ] 19 March, 2009 18:39
 

Напоследък се наблюдава голямо популяризиране и гласност на въпросите, свързани с кърменето и естественото хранене. Провеждат се кампании в подкрепа на кърмещата майка, създават се цели интернет общества по темата със съответните лидери и последователи, по телевизията се въртят рекламни клипове. Това е страхотно, наистина.

Освен ако по някаква причина не си в състояние да кърмиш своето бебе.

Тогава се чувстваш най-голямата отрепка на света. В очите на другите - почти чудовище. Чувстваш се най-лошата майка, която не е в състояние да осигури дори това просто, естествено и най-хубаво за детето си нещо, този дар от природата – и за майката, и за бебето. (More)

[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 13 March, 2009 13:48
 

Още докато четях постинга на Василена за тази блог-игра ми просветна, че тя ще я препрати и към мен, както накрая се оказа. Ние с нея имаме една закачка, така да се каже, та затова си помислих, че няма да се сдържи :)

Ха, ами сега!

Първо ми хрумна да се излигавя, както обикновено, нали. Да напиша обратните на нейните неща, или списъкът ми да се състои от стирка, метла, лопата, четка за миене на шишета, гъба за миене на съдове и домашен сапун за пране, примерно - със съответните снимки, разбира се :-) Но после все пак реших:

1 вариант:   че е симпатично, какво пък, нека позволим на светлината и приятелството да изпълнят сърцата;

2 вариант:    щом другите така се хвалят и разрешават това воайорство, ще си го позволя и аз. Няма да учудя никого с констатацията, че щом някой има блог, той почти не може да устои на подобно изкушение, мдаа.

Не съм сигурна аз на кой вариант се спрях, но така или иначе ето ги и моите, хм, такъми.

 

Междувременно ме предизвика и Astilar и вече нямаше накъде :)  (More)

[КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ ] 08 March, 2009 15:23

    

      Най-сигурният начин да накараш децата да мълчат, да блеят в една точка и дори да не се сетят за телевизора е преди това да ги изведеш на дълга (почти)пролетна разходка в крайморска вилна зона. След нея ядат като вълчета, спят като мечета и изобщо правят всичко, което трябва да правят ВИНАГИ, а не го! :)

 

 


Stop