[КНИГИ И ЧЕТЕНЕ ] 26 July, 2011 15:25

  Въпреки че вече писах тук, не мога да не отразя и при мен колко прекрасна беше тази седмица под огромните дървета с вълшебните шатри и мириса на море, носен от лекия бриз...;) Да, знам, размеквам се, но беше страхотно. И искам да удължа момента.

  С мъжа ми поне 3-4 пъти се опитахме да разгледаме нормално навсякъде. Е, не ни се отдаде, разбира се - съвсем логично, щом ходим с деца (лош следобед с много хленчене без конкретна причина, следователно без шанс за оправяне, спешна нужда от сладолед малко по-нагоре, много важна уговорка с приятелка точно сега и т.н.и т.н., на вас ли да разправям...) В крайна сметка ние излязохме сами късно последната вечер и си намерихме каквото търсихме, но исках да ви кажа, че през цялата седмица за децата имаше невероятни забавления в района - някои част от съпътстващата програма на изложението (като четенето на приказки от фолклористката Лозинка Йорданова и палатката на книжарница "Слънчоглед" с жестоки неща за рязане, лепене и рисуване до ушите), други паралелно организирани (като страхотния детски празник "Детско лято" на НПО "Олд Кидс" - фестивал на позабравените игри на открито от нашето детство като Ура, Дама, лимки, скачане на ластик и въже..., рисуване по лица, безплатен сладолед /!/ и въобще беснеене на воля или в нашия случай - седене на земята и зяпане, нали)   (More)

[ИСТИНАТА ЗА ...! ] 11 July, 2011 16:32

 

  КАКВО СИ ПРЕДСТАВЯМЕ: Само цветя и рози, разбира се, какво друго. Градинско парти, усмихнати момиченца в роклички, кротки момченца, прекрасни подаръци, пухена огромна торта (розова!), весело играещи си дечица току в краката на спокойните си родители, пийващи биричка на зелената поляна... Идилия, за която после всички дълго и благоговейно говорят, благодарят и благославят.  (More)


Stop