[КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ ] 30 August, 2011 09:31

 

 Йе, все пак успяхме да съчетаем почивката си на планина преди училище с едно събитие, по което отдавна въздишам (аз така по всички събития от тази програма, де...). Бяхме пак на любимото си място - писах за ходенето ни там през април - и въпреки че дни и нощи, изпълнени с детски рев, викове, тропот на боси крачета и безкрайни разправии не ми е съвсем точно идеалът за почивка, беше чудесно, страхотно, вълшебно!

 

  Ето как е описано събитието от организаторите: " Чрез игри и приказки ще въведем децата в магическия и необятен свят на древното изкуство  “Тай Дзи”, ще се разходим в тайните градини на китайските императори, ще се срещнем с мъдри военачалници и ще се докоснем до силите на природата. Практиките се състоят от редица укрепващи здравето упражнения, които имитират движенията на традиционните за китайските бойни изкуства животни, като например: дракон, змия, тигър, жерав, маймуна, мечка, орел и др. В комбинация със здравословна кухня и творчески занимания, семинарът е отворен за деца и родители." Звучи супер, нали? И точно така си беше, дори и повече!    (More)

[КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ ] 14 August, 2011 22:33

 

  Преображение мина, вечерите захладняха, дните се скъсиха, скоро заминаваме на планина, после започва учебната година... Ето как нещата загрубяват;)

 

  За да забавим това темпо се включваме в чудесния конкурс за пясъчни замъци на .Точица (Зорница Христова), поетично определен като 'Нетрайно плажно изкуство'...

 

  Първите ни две снимки са от знаменателната среща със семейство Рошлеви и съвместните ни плажни занимания:) Тази с вид на перфектно пещерно изкуство е дело на самата майка Рошла и изобразява мен и дъщерите ми /уточнение в случай, че поразителната прилика ви е убягнала, незнайно как/.   (More)


Stop