[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 13 October, 2009 15:10

 

        Още една блог игра, която отдавна се върти. Аз съм я попреглеждала, но не съм очаквала, че чак сега ще ме сполети:) 

       Еех, еех... Ако не ме беше поканил чудесния човек Венци-fen, сигурно нямаше и да я попълня (упс, клише!). Но тъй като на него не мога да откажа (така си е, но още едно!), ще я драсна, пък да видим ще има ли допълнителни въпроси. То и без това прочитането на нещо такова няма особена стойност, също като прочитането на дневния хороскоп - отразяваш и веднага забравяш :) Поне ако имаше някакви обяснения - да се захили човек на някоя глупост, пък то... 

        Е, хайде, няма що... :) (More)

[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 02 July, 2009 23:25

Отново верижна игра, отново не мога да устоя :)Хайде да видим сега...

 

1. Кафето.

Мда. Само ако ме хванат в наистина заплетена ситуация и ми кажат „Кафето или живота!”, само тогава (може би) бих се отказала от кафето. Дозата ми е 4 големи чаши на ден, по график. Обичам да се хвана за спасителната мисъл веднага, след като съм грубо и безкомпромисно събудена в ранни зори. Спокойно ми е, че имам още едно за малко по-късно, тъй като първото е било само за лека загрявка и е постигнало още по-лек ефект. Ммм, наслаждавам се на третото след обяда и се отдавам на четвъртото в късния следобед, да ме държи почти до ранното утро, където ме чака спасителната мисъл за първото.

 

 

 (More)
[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 15 June, 2009 00:25

 

Също като вас, и аз не си падам по политика, а още по-малко - по политици. Точно заради това ще гласувам за ПП "Зелените". 

Колкото и да ми е странно обаче, засега повечето хора уж искат, а не правят. Уж мислят, а пък то - не съвсем. Е, добре, на мен не може да ми повлияе колко "слабо" или колко "безнадеждно" е положението. Все още използвам главата си предимно за мислене, а останалата част - за правене :) Надявам се и повече други да са като мен. 

Тогава - сигурна съм - ще доживея следния диалог:

- Бабо, ти от коя партия си?

- Аз, бабиното, гласувам за Зелените още от момента на създаването им, въпреки че в началото почти никой не гласуваше за тях, представяш ли си?

- Ааа, баси яката баба, дето имам! 

 

                                     alt

 

 

 

[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 22 April, 2009 15:01

 

        Вижте какво си намерих:

 

 

    Страхотно е, нали? :)

    Картинката е от тук (чудесно място под блоговото слънце - на "ти" с парите и Деница:)

    Хайде да мислим за Земята не само днес, навити?

[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 13 March, 2009 13:48
 

Още докато четях постинга на Василена за тази блог-игра ми просветна, че тя ще я препрати и към мен, както накрая се оказа. Ние с нея имаме една закачка, така да се каже, та затова си помислих, че няма да се сдържи :)

Ха, ами сега!

Първо ми хрумна да се излигавя, както обикновено, нали. Да напиша обратните на нейните неща, или списъкът ми да се състои от стирка, метла, лопата, четка за миене на шишета, гъба за миене на съдове и домашен сапун за пране, примерно - със съответните снимки, разбира се :-) Но после все пак реших:

1 вариант:   че е симпатично, какво пък, нека позволим на светлината и приятелството да изпълнят сърцата;

2 вариант:    щом другите така се хвалят и разрешават това воайорство, ще си го позволя и аз. Няма да учудя никого с констатацията, че щом някой има блог, той почти не може да устои на подобно изкушение, мдаа.

Не съм сигурна аз на кой вариант се спрях, но така или иначе ето ги и моите, хм, такъми.

 

Междувременно ме предизвика и Astilar и вече нямаше накъде :)  (More)

[ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ БЕБЕТА! ] 23 June, 2008 21:49

   Явно много съм досадила на Нико с моите бебешки истории, та решил да ме включи в спам-веригата...Ок, да видим абсолютния ми свят:  (More)


Stop