Спечелих конкурс за криминален разказ, хехе!

   И досега бях, но вече съм заклет фен на списание Осем. Щом видях обявения конкурс за продължение на криминален разказ, един глас ми каза: непременно пиши! И, въпреки че нямах сигурно усещане и категорична нагласа за победа, бях поставила няколко подмолни капана, които ми осигуриха лелеяната победа, оле! Доста яко – криминален разказ и аз, а?

 

   Ето как изглежда част от моите 15 минути слава, в бр.12/2009г, а ето тук най-любопитните могат да намерят целия сканиран текст. 

 

alt

    

   Въпреки, че са ми прецакали заглавието (поне ВИЕ разбирате, че за Световния мир е лека автоподигравка, нали?) и не съм сигурна, че харесвам картинките към разказа, цялото нещо е супер приятно, наистина… 🙂
    Освен това моето е втората част, а последна ще е третата. Което означава – да – че има време и може някой от вас да се включи! Оставила съм много заплетена ситуация за следващия автор, но вярвам, че сред вас има майстори, които могат да се заловят, о, да.

   И, както се казва в една любима моя книга – “Всеки има поне двама ангели-пазители, независимо от своята вяра, характер и начин на живот – друг е въпросът, обаче, дали ги слуша и колко”…

  Поздрави, Меми