КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ # 20 – Seasons’s Greetings

    Така,
сега кой сме – шести декември (честит имен ден на брат ми и на всичките му адаши:). Разбира се, замотах се. Но вярвам, че
още има време за бърза поръчка онлайн и сериозна надежда за навременна
доставка офлайн, нали?

   Добре, хайде на работа:) Представям ви любимия си еко-био-RRR магазин Мататама
Сега виждам, че имат дори еко детски купички, много яко:) От там съм
поръчвала много неща и съм доволна от всичко, сещате се – качество,
доставка, отношение… Същото важи и за другия магазин от рола ми, но за
детски и бебешки дрешки и аксесоари – Kidi.bg, които дори наскоро спечелиха първо място за електронен магазин в БГ Сайт 2010, поздравления! Има за какво:) Отиваме към супер як варненски онлайн магазин за красоти и удоволствия – Decorbox, особено ме кефят стикерите за стена (не само детските, нали?) и  чантите
за многократна употреба, толкова са готини, лудница…   Мъжете могат да обърнат специално внимание на гифт сертификата, нищо лично, но го предпочитаме;) 

   И
накрая наблягам на най-новия, но може би най-любим
онлайн магазин за подаръци, красоти, занимавки и вдъхновение за малки и
големи – магическия КРОКОТАК! Още не съм ползвала тези им услуги, но не се съмнявам в качеството и успеха на новата крокотаческа издънка:) 

    Е, и разбира се, вечният ми бестпрезънт – книги. За децата вече съм скрила уж на тайно място /ох, като си спомня майка ми как не можеше да скрие нищо от нас… И сега не си правя особени илюзии, но все пак съм скрила:)/  от новия каталог на изд. “Фют”. Иначе за нас вие си знаете откъде и как, аз препоръчвам “Ангелология” на Даниел Трусони (2010, Сиела). Това е втората й книга, и в същото време е втори световен бестселър (след “Историкът” на Елизабет Костова) с голямо  и реално присъствие на България, чак да се възгордее човек:) “Ангелология” е стабилен подарък за някой, който си пада по такива епоси. А и корицата си я бива, а?

 

     Има
и много други варианти, знам, но съм сигурна, че ако се възползвате от
тези предложения, всички ще са/сме доволни;) Весели – и моля ви, не
толкова заслепено-консуматорски, а повече RRR – празници!